Skatepark sparket i gang politisk karriere

Ledelse. Ida Lindtveit Røse ble leder i ungdomsrådet i Oppegård som 16-åring. Åtte år senere leder hun KrFU og har ansvar for levekår i Oppegård. Men politikk gir også harde fall. 

– Hva går jobben din ut på?

– Som leder i levekårsutvalget leder jeg det daglige arbeidet i utvalget og holder kontakt med kommunale aktører, ikke minst kommunalsjefene. Levekår er et veldig stort område, det spenner fra nyfødte barn til eldre personer. Samtidig sitter jeg i formannskapet. Det innebærer at jeg både sitter dypt nede i utvalgsarbeid og samtidig har et helhetsbilde. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.