Fra maskot til ordfører

Ledelse.  Kåre Martin Kleppe synes velgerne i Tysnes er spenstige som turte å stemme fram en 22-årig som ordfører. Han var uten politisk erfaring, og best kjent som maskot for kommunens festival Tysnesfest. (MED VIDEO)

– Hva går jobben din som ordfører ut på?

– Det er nesten umulig å beskrive en dag som ordfører, for det er så forskjellig fra dag til dag. Men jeg bruker mye tid på å ha kontakt med innbyggere som vil ha hjelp med ulike saker. Så må jeg lede møter i formannskap og kommunestyret. I tillegg er det mye representasjon av kommunen i styrer, råd og arrangementer. Nå sist var jeg for eksempel i Nederland med klimarådet til fylkeskommunen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.