Flyttet hjem for å skape vekst

Ledelse. Daniel Skotheim tok jobb i hjemkommunen Os for å bidra til vekst og framtidstro.
– Å ha vært ute og sett verden er vel så verdifullt som å være ung og lovende, mener Daniel Skotheim. Foto: Magnus K. Bjørke

– Hva går jobben din ut på?

– Stillingen som næringssjef var nyopprettet i august i fjor, og jeg har tatt tak i en del ting som tidligere har ligget på pulten til ordfører og rådmann. Ingen dager er like. Blant arbeidsoppgavene er å skape et nytt og levende sentrum, vi har fått på plass en nettside med oversikt over ledige lokaler, og vi har åpnet en ny gründerpark. Vi jobber også mot landbruket, i et initiativ med nabokommunene for å gjøre lokal mat kjent og tilgjengelig. Ett av de mest spennende prosjektene er utviklingen av Lyseparken, en framtidsrettet og grønn næringspark i tilknytning til nye E39.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.