Ung veteran trapper ned

Ledelse. Espen Andreas Volden (H) ble trolig Norges yngste utvalgsleder som 18-åring i 2011. I neste periode overlater han ledervervene til andre for å satse på yrkeskarrieren.
23 år gamle Espen Andreas Volden (H) er allerede veteran i Eidsberg-politikken. Han er både gruppeleder og utvalgsleder. Foto: Terje Lien

– Du har to lederverv. Hva går de ut på?

– Det er to ganske forskjellige verv. Høyre leder et flertallsstyre i Eidsberg, så som gruppeleder har jeg nær kontakt med ordfører Erik Unaas. I tillegg leder jeg møtene i gruppa og har kontakt med andre partiers gruppeledere. Høyre har en kompetent og fin gruppe, så det går bra. Som utvalgsleder har jeg mye kontakt med administrasjonen, og leder arbeidet med sakene vi får derfra.  

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.