Beklager og betaler likevel

Ledelse. Beklagelsen til kommuneadvokaten som formannskapet i Sandefjord avviste i begynnelsen av juni, er nå vedtatt – med noen endringer.
Ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) og resten av formannskapet, med unntak av én representant, beklager nå at kommuneadvokaten har hatt det vanskelig etter varslingen, men uten å erkjenne lovbrudd. Arkivfoto: Magnus K. Bjørke

Det vakte oppsikt da konstituert rådmann Lars Petter Kjær la fram for formannskapet en orienteringssak der han ga varsler og kommuneadvokat Miriam Schei en uforbeholden unnskyldning og 200.000 kroner i oppreisning for gjengjeldelse etter varslingen.

• Les også: Renvasket i granskingsrapport

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.