Slutter etter uro – får hjemmekontor

Ledelse. Rådmannen i Gamvik kom i hardt vær da hun nektet kommunestyrerepresentanter innsyn i e-poster. Nå er hun glad for å gå av.
Ellen Beccer Brandvold slutter før avtalt tid som rådmann i Gamvik. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Ordfører Trond Einar Olaussen (Ap) i Gamvik har sendt ut en pressemelding der det kommer fram at Gamvik og rådmann Ellen Beccer Brandvold er blitt enige om at hun skal gå av som rådmann. Det skriver Ságat.

«Rådmann Brandvold går over i en spesialrådgiverstilling fra og med den 1.9.2018, med utstrakt bruk av hjemmekontor.

I spesialrådgiverstillingen skal Brandvold særlig arbeide med kommunens ivaretakelse av de nye personopplysningsreglene/personvernforordningen (GDPR), samt utvikling og implementering av kommunens kvalitetssystem.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.