Rådmann slutter etter konflikt med ordfører

Ledelse. Tone Larsen har sagt opp jobben som rådmann i Grane, etter det som skal være en konflikt med ordfører.
Tone Larsen sa opp jobben som rådmann i Grane, angivelig på grunn av samarbeidsproblemer med ordføreren. Foto: Privat

27. juli fikk samtlige formannskapsmedlemmer en e-post fra Larsen, der hun redegjorde for hvorfor hun valgte å si opp jobben som rådmann etter tre år.

Ifølge Helgelendingen sto det blant annet: «Akkurat nå er det viktig for meg å formidle at det er ikke arbeidspresset eller oppgavenes utfordringer som gjør at jeg har søkt ny jobb. Men som sagt innholdet i konflikten, og at arbeidsmiljøet på kommunehuset ble svært preget av dette». Avisen erfarer at det skal ligge en konflikt mellom rådmann og ordfører bak rådmannens oppsigelse (ekstern lenke).

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.