– Mangler digital kompetanse

Ledelse. Fire av fem kommunalsjefer i helse- og omsorgssektoren mener at deres medarbeidere mangler nødvendig teknologisk og digital kompetanse.
Samtidig som mange kommunalsjefer mener at deres ansatte er bakpå når det gjelder teknologiske ferdigheter, sier mange at de har rutiner for slik opplæring. Foto: Joakim S. Enger

– Dette er selvfølgelig en utfordring som KS og våre medlemmer tar på alvor og jobber mye med, sier avdelingsdirektør Anne-Cathrine Hjertaas i KS.

Kommunalsjefer for helse- og omsorg mener at det er særlig behov for å styrke medarbeideres innovasjonskompetanse, grunnleggende digitale ferdigheter og evne til læring og omstilling. Det viser en undersøkelse blant 205 kommunalsjefer som Ipsos har gjort på oppdrag for KS.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.