Søker til rådmannsjobb kuttet vekk egen stilling

Ledelse. Hvis Arne Johansen ikke blir rådmann i Lærdal, har han ingen stilling å gå til.
Jan Geir Solheim (Sp), ordfører i Lærdal, skulle gjerne hatt flere enn fire søkere til rådmannsjobben. Foto: Magnus K. Bjerke

Siden 1. juli har Arne Johansen, kommunalsjef for helse og omsorg, fungert som rådmann i Lærdal. I løpet av månedene som har gått, har Johansen kuttet antall ledernivåer i Lærdal fra tre til to. Dermed har han ingen kommunalsjefsjobb å gå tilbake til, om han ikke når opp som rådmannssøker.

– Det var et politisk ønske. Han har vist at han har stor gjennomføringsevne, sier Jan Geir Solheim (Sp), ordfører i Lærdal.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.