11 har søkt rådmannsjobb i Sør-Fron

Ledelse. Forrige gang Sør-Fron var på rådmannsjakt, sto Berlinmuren ennå.
Ordfører i Sør-Fron Ole Tvete Muriteigen (Sp) har tro på at kommunens neste rådmann står på søkerlista. Her er han avbildet på Eidsvolls plass utenfor Stortinget i 2017, der 130 ordførere deltok på opprop mot kommunekutt. Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix

Ti menn og én kvinne vil ta over jobben etter Jan Reinert Rasmussen (67), som har hatt rådmannsjobben i 30 år. Rasmussen går nå av med pensjon.

Forrige gang Sør-Fron var på rådmannsjakt, var i 1989.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.