Ordførerkandidat vil bli rådmann i samme kommune

Ledelse. Avtroppende fylkesrådsleder Willy Ørnebakk helgarderer.
Willy Ørnebakk, fylkesrådsleder i Troms. Bildet er tatt i forbindelse med at Ørnebakk var i møte med Monica Mæland.

Etter to år som fylkesrådsleder i Troms går Willy Ørnebakk av til høsten. Nå har den tidligere gårdbrukeren og befalet søkt jobb som rådmann i Storfjord. Samtidig er Ørnebakk også Storfjord Aps ordførerkandidat til høstens valg.

Storfjord har hatt AP-ordfører i to perioder siden 2000.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.