Ordfører beklaget ordbruken til KS-advokat

Ledelse. Hvor går grensen for hvordan kommunens advokat kan omtale innbyggere, ansatte og folkevalgte, spurte Arnt Gunnar Tønnessen (V) ordføreren i Grimstad – og fikk svar og beklagelse i kommunestyret.
Ordfører Kjetil Glimsdal (KrF) svarte på spørsmål om bruk av KS-advokat i kommunestyret mandag kveld. Bildet er fra opptak av møtet.

Spørsmålet har tilknytning til den langvarige og opphetede striden knyttet til varslingssaken til Ragnar Holvik, som går helt tilbake til 2016, og hans krav om oppreisning og dekning av advokatutgifter etter gjengjeldelse.

• Les også: Dekker advokatutgifter – men med betingelser

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.