Ni vil overta etter rådmann som fikk sluttavtale

Ledelse. To kvinner og sju menn vil bli toppleder i Frosta.
Frosta er en utpreget jordbrukskommune, og grenser til Levanger i øst. Her sett fra Hellan mot Trondheim. Foto: Wikimedia commons

Blant dem er to tidligere rådmenn som selv gikk med sluttavtale; Knut-Helge Rønning og Kjetil Skjeie.

Det var i mars at kommunestyret i Frosta inngikk sluttavtale med Arne Ketil Auran, rådmann gjennom 25 år. Ifølge Trønder-Avisa skjedde det etter at Kommunerevisjonen i Midt-Norge dokumenterte kritikkverdige forhold, både når det gjaldt atferd, ledelse og saksbehandling i strid med lover og regler.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.