Ni kjemper om å bli toppleder i Gloppen

Ledelse. Blant dem er én intern søker og én tidligere kommunalsjef i Gloppen.
Neste uke starter første intervjurunde for dem som kan være aktuelle som ny kommunedirektør i Gloppen. Her er Gloppen heradshus vist i 2014. Foto: Ivan Tostrup

Åtte menn og én kvinne vil ta over rådmannsjobben etter Jan Kåre Fure, som går av med pensjon som 62-åring i juni neste år.

– Ni er et godt antall. Vi er kanskje litt overrasket over at det ikke er flere søkere, siden mange ledere i kommunesektoren er i flyt etter kommunesammenslåing fra nyttår. Men jeg føler meg trygg på at vi skal klare å få et representativt utvalg til intervju, sier Gloppen-ordfører Leidulf Gloppestad (Sp).

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.