Ledelsesbarometeret: Ikke lett å være kommunal leder

Ledelse. – Ikke overraskende funn. I tråd med det Norsk Rådmannsforum opplever, sier leder Gudrun Haabeth Grindaker.
Leder Gudrun Haabet Grindaker i Norsk Rådmannsforum bekrefter at det ikke er en enkel jobb å være kommunal leder. Foto: Terje Lien

Årlig legger forbundet Lederne fram Ledelsesbarometeret. Resultatene er basert på undersøkelsen forskere fra Arbeidsforskningsinstituttet ved OsloMet har gjennomført blant medlemmene i Lederne. I årets barometer er ett av kapitlene viet kommunale ledere.

Dette er funnene:

Nestleder Liv Spjeld Bye i Lederne mener generelt at god ledelse vil være særdeles viktig framover for en god gjennomføring av større omstillinger innen områder som klima, miljø, energi og digitalisering som er på gang i samfunnet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.