Har lært å si vi, ikke æ

Lederspalten. – Da jeg begynte som leder, sa jeg ofte æ. Men jeg har lært å se medarbeiderne og si vi, sier direktør Rolf Cato Raade ved Stormen kulturhus og bibliotek i Bodø.
Veien fra egosentrisk musiker til inkluderende leder har vært lærerrik for Rolf Cato Raade. Foto: Stormen

Stormen fikk nylig Statens byggeskikkpris, og juryen mener bygget var enestående vakkert. Det synes også direktøren som har sitt daglige virke i dette kommunale foretaket med 27 fast ansatte og 40 tilkallingsansatte. Bygget eller byggene har kostet 1,2 milliarder. Det er nemlig et bibliotek og et konserthus i et helt kulturkvartal. Prosjektet har vært meget omdiskutert blant politikerne og befolkningen på grunn av prisen.

– Hvordan er det å lede et slikt kulturhus. Er det som i operaen?

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.