Millionoverskridelser granskes på nytt

Leverandørdatabasen. Millioner ble utbetalt for web-læring i skolen. En gransking tyder på at deler av betalingene gikk ut over avtalt ramme og derfor kan være en ulovlig direkteanskaffelse. Nå vil fylkestinget i Hordaland til bunns i saken og iverksetter enda en gransking.

Fylkeskommunenes kontroll på det nasjonale digitale prosjektet Nasjonal Digital Læringsarena (NDLA) står til stryk. Én gransking er ikke nok, ifølge fylkestinget i Hordaland.

– Den første forvaltningsrevisjonen var bestilt ut fra forutsetninger som var den gangen. Så føler vi i dag at det kanskje er noen ting til vil ha svar på. Derfor har vi utformet nytt forslag, sier leder Inge Reidar Kallevåg i kontrollutvalget i Hordaland til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.