Ser alvorlig på lovbrudd knyttet til digital satsing

Leverandørdatabasen. Millionoverskridelser, brudd på varslingsrutiner, innkjøpsreglene og habilitetsreglene har preget det interfylkeskommunale digitale prosjektet Nasjonal digital læringsarene (NDLA). 
Styreleder John Arve Eide fra Akershus fylkeskommune vil ikke kommentere styrets vedtak der han blir bedt om å gå i dialog med daglig leder for å gjenopprette tilliten til NDLA. Arkivfoto: Akershus fylkeskommune

“Styret ser svært alvorlig på det som forvaltningsrevisjonene har avdekket og ber styreleder gå i dialog med daglig leder med sikte på å finne løsninger som kan gjenopprette tilliten og omdømmet til selskapet”.

Slik lyder vedtaket fra et ekstraordinært styremøte i NDLA tirsdag, hvor opplæringssjefer fra 18 fylkeskommuner var samlet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.