Flengende kritikk av Lenviks helsekjøp

Leverandørdatabasen. Granskingsrapport avdekker omfattende brudd på innkjøpsreglene og habilitetsreglene i Lenvik kommune. Selskapet hvor rådmannens sønn hadde interesser fikk 15 millioner.
I løpet av 3,5 år fikk firmaet der rådmannens sønn hadde interesser rundt 15 millioner for å bosette en person med rusproblemer i denne boligen i nabokommunen Tranøy. Det var rådmannens sønn som eide boligen. Foto: Lisa Rypeng

«Oppsummert må Lenvik kommune erkjenne at Komrev Nords konklusjoner i hovedsak er korrekte og at kommunen har brutt mange lovbestemmelser i denne saken. Dette beklages på det sterkeste».

Slik kommenterer Lenvik kommune, ved ny rådmann Bjørn Fredriksen og kommuneadvokat Bjørn Stefanussen, granskingsrapporten som ble offentliggjort mandag, i en egen uttalelse i rapporten.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.