Har punget ut 16 mill. til nettkataloger

Leverandørdatabasen. På fem år har kommunene betalt ut minst 16,4 millioner kroner for registreringer i nettkataloger, viser Kommunal Rapports leverandørdatabase.
På fem år har Skien kommune betalt ut 171.516 kroner til Internettopplysningen AS. Kommunikasjonssjef Anne Spånem har forsøkt å få kommunen ut av avtalen. Foto: Privat

Bare i 2017 fikk fire nettkatalogselskaper utbetalt nesten 1,2 millioner kroner av kommunene. Det viser ferske tall fra Kommunal Rapports tjeneste Leverandørdatabasen. Leverandørdatabasen relanseres i dag med tall fra 2017. 

I perioden 2012–2017 har sju nettkatalog-selskaper fått utbetalt 16,4 millioner kroner. Flere av dem står på Trygg handels svarteliste (ekstern lenke) over nær 300 selskaper som er aktive svindlere eller driver med villedende markedsføring.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.