Dyrere pensjonsordning for kommunene

Lønnsoppgjør og arbeidsliv. Den nye pensjonsordningen blir dyrere for kommunene, men de vinner på at arbeidstakerne står lenger i jobb.
Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) presenterte ny pensjonsordning i offentlig sektor sammen med partene i dag. F.v: Erik Kollerud (YS), Ragnhild Lied (Unio), Anders Kvam (Akademikerne), Jenny Følsvik (LO), Hauglie, Lasse Hansen (KS) og Stein Gjerding (Spekter).Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Natt til lørdag ble partene i offentlig sektor endelig enige om en ny pensjonsordning – ni år etter at pensjonsreformen ble vedtatt.

Lørdag ettermiddag presenterte arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) avtalen om den nye ordningen sammen med lederne i organisasjonene som har vært involvert: Arbeidstakerne i LO, Unio, YS og Akademikerne og arbeidsgiverne i KS og Spekter.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.