Nyheter

Kommunal Rapport tar pause i uke 29 og 30.
Kommunal Rapport tar pause i uke 29 og 30.

God sommer! Her finner du artikler du kanskje har gått glipp av

I denne artikkelen har vi lagt lenker til noen av høydepunktene fra Kommunal Rapport det siste halvåret.

Publisert Sist oppdatert

Rett før sommeren publiserte vi en større kartlegging vi har gjort av nærings- og grunneierinteresser blant lokalpolitikere i Norges 40 største fjellhyttekommuner.

Les også:

Inntektssystemet

Temaet som helt klart har engasjert leserne våre mest dette halvåret, er regjeringens endringer i inntektssystemet. Dette har vi fulgt tett i lengre tid, og noen av høydepunktene bør du få med deg her:

Les også:

Vikarbruk i kommunene

Bruk av vikarer i helse- og omsorgstjenestene har vært ett av temaene som har vært hyppig diskutert det siste halvåret. Vi har ved hjelp av tall fra Leverandørdatabasen funnet ut hvor mye kommunene bruker, og sett på hvem som bruker mest og minst på helsevikarer.

Les også:

Uro og kommunedirektøravganger

Utfordringer i samarbeidet mellom politikere og administrasjon er et tema som vekker interesse blant leserne. I vår har vi fulgt rettssaken om Lødingens fjerning av kommunedirektør i fjor.

Les også:

Vi har også dekket uroen i Moskenes, med disse sakene:

Les også:

Les om flere kommunedirektøravganger her:

Les også:

Ute på tur

Kommunal Rapport dekker alle landets kommuner, og vi reiser mye for å få innsikt i hvordan det jobbes med stort og smått i kommunene.

Her er noen av reportasjene vi har laget det siste halvåret:

Les også:

Menneskemøter

Da 2024 så vidt hadde startet, var det duket for Landstinget til KS. Her ble det mye oppmerksomhet knytta til ledervalget. Kommunal Rapport har i løpet av dette halvåret latt leserne bli bedre kjent med både gjenvalgt KS-topp Gunn Marit Helgesen (H), Aud Hove (Sp), som fikk et av nestledervervene, samt avgått administrerende direktør i KS, Lasse Hansen. Intervjuene kan leses her: 

Les også:

Meningene

I tillegg til at vi rapporterer om kommunene, har vi også en lang rekke kommentarer, lederartikler, kronikker og debattinnlegg som er vel verdt å få med seg. Her er noen utvalgte: 

Les også:

Powered by Labrador CMS