Nyheter

Tone Sidsel Sanden har bidratt til gode resultater og flere mediepriser.
Tone Sidsel Sanden har bidratt til gode resultater og flere mediepriser.

Hun blir ny nyhetsredaktør i Kommunal Rapport

Tone Sidsel Sanden er ansatt som nyhetsredaktør i Kommunal Rapport.

Publisert Sist oppdatert

Fredag ble det presentert at Kommunal Rapport har ansatt ny nyhetsredaktør, Tone Sidsel Sanden. 

Hun er i dag ansvarlig redaktør og daglig leder i lokalavisa Dølen, der hun har vært toppleder de siste sju årene og journalist i ti år før det. Her har hun bidratt til gode resultater, som blant annet har gitt flere mediepriser.

Sanden er utdannet barnehagelærer, med tilleggsutdanning som lærer og fordypning i organisasjon og ledelse. Hun har også gått lederprogram i Polaris. Hun er nestleder i Landslaget for lokalaviser (LLA).

Nye steg

Tone Sidsel Sanden kommer inn som nyhetsredaktør i Kommunal Rapport til høsten. Hun blir stedfortreder for ansvarlig redaktør/adm.dir.

– Jeg er veldig takknemlig og glad for å få muligheten til å gå inn i en spennende stilling som nyhetsredaktør i Kommunal Rapport. Avisen har en sentral rolle i å dekke det som omhandler og angår maktsentra rundt om i hele Norge. Det er i kommunene og i fylkeskommunal sektor de viktigste avgjørelsene blir tatt – det som påvirker hverdagen til innbyggerne og næringslivet i lokalsamfunnet. Jeg gleder meg til å jobbe med svært viktig journalistikk, og til å ta nye steg med Kommunal Rapport de neste årene, sammen med dyktige og dedikerte ansatte i avisen, sier Sanden.

– Jeg er veldig fornøyd med denne ansettelsen. Med Tone Sidsel Sanden får redaksjonen en god leder, sier ansvarlig redaktør/adm.dir. Britt Sofie Hestvik i Kommunal Rapport.

Nåværende nyhetsredaktør, Bente Rognan Gravklev, går videre til stillingen som nyhetsredaktør i avisa Nationen. 

Powered by Labrador CMS