Slik slår nytt inntektssystem ut

Økonomi. Kommunaldepartementet har nå anslått de samlete virkningene av det nye inntektssystemet. Vi gir deg tallene for alle landets kommuner.
Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) la vekt på at de økonomiske gulrøttene i kommunereformen går ut på dato da han presenterte kommuneproposisjonen på en pressekonferanse i dag. Foto: Kommunaldepartementet

Etter at regjeringspartiene 21. april ble enige med Venstre om endringer i inntektssystemet, har både Kommunaldepartementet og KS laget foreløpige beregninger av hvordan det vil slå ut for den enkelte kommune.

I kommuneproposisjonen har departementet laget en tabell med de samlete fordelingsvirkningene av endringene som foreslås i inntektssystemet. Dette er det mest fullstendige anslaget det er mulig å lage nå, men heller ikke den er helt komplett.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Les mer om partikkel og artikkelkjøp her

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!