Sjekk eiendomsskatten der du bor

Økonomi. Eiendomsskatten har økt med 9 prosent i Kommune-Norge fra 2015 til 2016.
EIENDOMSSKATT. I 2016 var det 365 norske kommuner som krever eiendomsskatt.

I dag kom nye Kostra-tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) som står for Kommune-Stat-Rapportering.

– Det er en kraftig vekst i eiendomsskatteinntektene.  Veksten er klart høyere enn den generelle inntektsveksten i Kommune-Norge, i et år hvor den generelle inntektsveksten også var god, sier økonomiprofessor Lars-Erik Borge ved NTNU.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.