Trives best med hånden på rattet

Økonomi. – Synd at ikke flere ser på muligheten for å drive egen pensjonskasse når man ser hvor godt alle de kommunale pensjonskassene driftes, sier Guri Horsfjord Lassen, som er daglig leder i Lørenskog pensjonskasse.
HAR LEVERT: Lørenskog pensjonskasse er en av mange kommunale pensjonskasser som har levert bedre avkastning enn KLP. - Det har således påvirket kommunen positivt med overføringer til premiefond som kommunen kan benytte til å betale pensjonspremie, forteller Guri Lassen som er daglig leder i Lørenskog kommunale pensjonskasse.

Hele 22 av totalt 24 kommunale pensjonskasser leverte bedre avkastning enn KLP. Det viser Kommunal Rapports oversikt over avkastningstall for de kommunale pensjonskassene i 2017.

I fjor leverte Lørenskog kommunale pensjonskasse 8,7 i verdijustert avkastning. Daglig leder Guri Horsfjord Lassen i Lørenskog kommunale pensjonskasse inviterer flere til å prøve kommunal pensjonskasse:

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.