Her er kommunene med mest skattevekst

Økonomi. Den største oppdrettskommunen i landet er i teten når det gjelder vekst i skatteinntekter. De er også en av kommunene som får mest midler fra Havbruksfondet. – Vi er heldig, sier økonomisjef Thomas Sandvik.
MER SKATT: Frøya får en 15 prosent økning i skatteinntektene fra samme periode i 2017.

Pengene renner inn i oppdrettskommunen Frøya.

– Det er et luksusproblem. Jeg er veldig glad for at næringen og befolkningen bidrar sånn sett, sier økonomisjef Thomas Sandvik til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.