Sjekk ledigheten der du bor

Økonomi. Ferske tall fra NAV viser at det er flere ledige i juli. – Det tyder på at den underliggende nedgangen i arbeidsledigheten har stoppet opp, sier sjeføkonom Torbjørn Eika i KS til Kommunal Rapport.
FLERE LEDIGE: Utviklingen i antallet helt ledige og i bruttoledigheten (helt ledige og arbeidssøkere som deltar på tiltak). Sesongjusterte tall.

Antallet registrerte helt ledige økte med 2 900 personer fra juni til juli, ifølge sesongjusterte tall fra NAV. Bruttoledigheten, som i tillegg inkluderer arbeidssøkere som deltar på tiltak fra NAV, økte med 3 000 personer.

– Det tyder på at den underliggende nedgangen i arbeidsledigheten har stoppet opp, sier sjeføkonom Torbjørn Eika i KS til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.