Velger å se lyst på framtiden

Økonomi. Fem mil skiller topp og bunn i Framtidsbarometeret til Kommunal Rapport. Se hele oversikten her.
Ordfører i Nes, Tore Haraldset (Nes Bygdeliste) har tro på framtiden.

Framtiden ser ikke rosenrød ut for alle kommuner. Det viser Framtidsbarometeret til Kommunal Rapport. Som tidligere er det særlig småkommunene som står overfor store utfordringer. Men selv blant småkommuner er det ulikheter.

Hallingdal-kommunen Nes havner på 345 plass på årets barometer, og ligger dermed i bunnsjiktet over kommuner som har best forutsetninger for å møte framtiden. Fem mil lenger nord ligger rådhuset i Hemsedal, som ligger på 2. plass på Framtidsbarometeret.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.