Gir opp å betale ned litt av underskuddet

Økonomi. – Utfordringene i Tysfjord er vesentlig mer omfattende enn noen av oss hadde tenkt. Stadig vekk finner vi ting, og det er som regel ikke spesielt behagelige funn.
Rådmann i Tysfjord Arne Kvensjø er ikke overrasket over de brutale beskrivelsene i revisjonsrapporten om 2017-regnskapet, som nå behandles i kommunen. Arkivfoto: Bård Pedersen, BA Nett

Det sier rådmann Arne Kvensjø i Tysfjord. Han tok over som toppleder i fjor sommer, etter at flertallet i kommunestyret kvittet seg med forgjengeren Oddbjørn Nilsen.

Fredag sist uke mottok Kvensjø kraftig kritikk på vegne av administrasjonen, da kontrollutvalget behandlet revisjonsrapporten for fjorårets regnskap. Behandlingen av regnskapet er et halvt år på etterskudd, og regnskapsføringen slaktes.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.