Skal kåre Årets ungdomskommune 2019

Oppvekst. Første gang prisen deles ut. Inviterer kommuner til å nominere kandidater.
Barne- og familieminister Kjell I. Ropstad (KrF) ønsker å stimulere til gode oppvekstvilkår i kommunene og kårer for første gang Årets ungdomskommune. Foto: NTB scanpix

Barne- og familieminister Kjell I. Ropstad (KrF) oppfordrer i et brev kommuner, fylkeskommuner, fylkesmenn, ungdomsråd og ungdomsorganisasjoner til å nominere kandidater til prisen. Prisen er på 250.000 kroner. 

I brevet skriver Ropstad at det er grunnleggende viktig at alle barn og unge, uavhengige av kjønn, seksuell orientering, funksjonsnivå og bakgrunn får muligheten til å delta i samfunnet og påvirke samfunnsutviklingen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.