Har brukt nesten 700.000 på advokat i mobbesakene

Oppvekst. I de pågående mobbesakene i Drangedal har kommunen behov for juridisk bistand. Kostnadene nærmer seg 700.000 kroner.
Juridisk bistand: Rådmann Jørn Christian Knudsen i Drangedal må konstatere at juridisk bistand i forbindelse med mobbesakene er ressurskrevende. Foto: Jan Magne Stensrud/Drangedalsposten

– Vi har mottatt fakturaer for totalt kr 662 962,- fra Sten Løitegaard på det som er merket med «Skolesak – Drangedal kommune», opplyser Jens Arnfinn Brødsjømoen, Kommunalsjef for økonomi og utvikling til Drangedalsposten.

Foreløpig har rundt 70 elever og tidligere elever i Drangedal skole meldt om at de har opplevd å bli mobbet i skolen, og de har engasjert advokat Vibeke Hein Bæra som advokat. Drangedal kommune har i forbindelse med de pågående mobbesakene søkt juridisk bistand av advokat Sten Løitegård i Advokatfirmaet Frøsterup og Løitegård DA, og Drangedalsposten har bedt om innsyn i hva advokaten foreløpig har fakturert for sin bistand. Rådmannen har ikke kommentert kostnadene.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.