Hurum satser på bryllup og romantikk

Plan og stedsutvikling. Hurum mistet industriarbeidsplasser og fikk omstillingsmidler. Nå bruker de pengene på å bli det mest romantiske stedet på Østlandet.
Strandbryllup i Hurum. Ordfører Monica Vee Bratlie (H) har viet mange brudepar dette siste året. (Foto: Catrine Fosse)

Kommunen har samarbeidet med næringslivet for å kartlegge hva de kan tilby til giftelystne og deres gjester.  Serveringssteder, bryllupsfiksere, fotografer, blomsterhandlere, frisører og andre aktører som kan bidra til et bryllup var samlet  i en workshop for å bedre markedsføringen av Hurum som bryllupsdestinasjon. Kommunen og næringsrådet har også samarbeidet om en video som  ligger på kommunens Facebook-side.

Det er snart ett år siden kommunene fikk ansvar for borgerlige vielser, og ordfører Monica Vee Bratlie (H) og de andre vigslerne i kommunen har hatt det travelt med å vie folk der de vil ha bryllupet sitt.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!