Tre finalister til årets frivillighetskommune

Plan og stedsutvikling. I fjor var det Karmøy som ble kåret til årets frivillighetskommune. I år står det mellom Eid, Flekkefjord og Lier. 
Stor glede på scenen da Karmøy i fjor ble utnevnt som årets frivillighetskommune. Prisen deles ut av KS og Frivillighet Norge. Foto: Frivillighet Norge / Carl-Fredric Salicath

KS og Frivillighet Norge deler hvert år ut prisen «Årets frivillighetskommune» på Frivillighetens dag 5. desember. I år, som i fjor, er det tre finalister. En av dem er Eid, som snart slås sammen med Selje og blir til Stad fra årsskiftet. De to andre finalistene er Flekkefjord og Lier. 

– Frivillig innsats er uvurderlig for å gjøre Eid til det gode samfunnet vi er i dag. Vi har de siste årene også fått bedre system i hvordan vi samhandlar godt mellom kommune og frivillighet, blant annet gjennom å være en av få kommunar på Vestlandet som har lagd en Frivilligpolitisk Plattform. Det arbeidet tar vi nå med oss inn i nye Stad kommune, sier Alfred Bjørlo (V), nyvalgt ordfører i Stad, i en pressemelding.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.