Unngikk mistillit med én stemme

Politikk. En betent sak om barnevernet førte i går til mistillitsforslag mot rådmannen i Sogndal. Det falt med 12 mot 13 stemmer.
Rådmann Jostein Aanestad synes det er underlig at det nå fremmes mistillitsforslag mot ham tilknyttet en sak som er løst. Bildet er er fra forrige gang Høyre fremmet mistillit mot ham, i februar 2017. Foto: Sigrid Nese, Sogn Avis

Kommunestyret behandlet saken om arbeidsmiljøet i Sogn barnevern torsdag denne uka, og vedtok at det skal utnevnes en setterådmann til å vurdere tre varslingssaker på nytt, at varslingsrutinene skal revideres, og at det skal opprettes et varslingssekretariat som er helt uten personer ansatt i kommunen.

I tillegg skal det utarbeides retningslinjer for konflikthåndtering i kommunen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.