3,8 milliarder mer i frie inntekter

Statsbudsjett. Regjeringen foreslår i statsbudsjettet for 2018 en vekst i kommunesektorens frie inntekter på om lag 3,8 milliarder kroner. Kommunalministeren ber kommunene forberede seg på strammere tider.
Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) utfordrer kommunesektoren til å effektivisere. Arkivfoto

– Vi foreslår en god vekst i de frie inntektene som gir kommunene en forutsigbar og god økonomi. Det er viktig for at kommunene og fylkeskommunene skal kunne gi gode tjenester til innbyggerne sine, sier kommunalminister Jan Tore Sanner (H) i en pressemelding.

Regjeringens forslag til statsbudsjett legges fram i Stortinget nå klokka 10.00.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.