Ny leder i kommunalkomiteen

Politikk. Karin Andersen (SV) blir ny leder i kommunal- og forvaltningskomiteen. De parlamentariske lederne fordelte i dag komitévervene i det nye Stortinget. 
SVs ene komitéleder blir Karin Andersen i kommunal- og forvaltningskomiteen. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke

De siste par ukene har partiene fordelt sine representanter på Stortingets 12 fagkomiteer. De nyvalgte parlamentariske lederne ble fredag enige om fordelingen av lederverv i komiteene. De blir valgt formelt i Stortingets konstituernde møte lørdag. 

SV-veteranen Karin Andersen (64) blir leder i kommunal- og forvaltningskomiteen. Hedmark-representanten går inn i sin sjette periode på Stortinget. Hun satt også i kommunalkomiteen i forrige periode og i sine to første perioder fra 1997 til 2005. Under Stoltenbergs regjeringer var hun først komitéleder og så nestleder i arbeids- og sosialkomiteen. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.