Lillesand opprettholder tiggeforbudet

Politikk. Bystyret i Norges eneste kommune med tiggeforbud, Lillesand i Aust-Agder, valgte onsdag kveld å opprettholde forbudet.

Forbudet, som trådte i kraft 1. mars, var igjen oppe til behandling i bystyret onsdag kveld. Høyre, Frp og Pensjonistpartiets representanter stemte for å opprettholde forbudet, skriver Fædrelandsvennen.

Det sikret et flertall på 15 mot 12 stemmer.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.