Moss kommune sier nei til heldekkende ansiktsplagg

Politikk. Moss kommune innfører forbud mot heldekkende ansiktsplagg for ansatte mens de er på jobb og møter brukere.
Moss kommune innfører forbud mot heldekkende ansiktsplagg for ansatte mens de er på jobb og møter brukere. Illustrasjonsfoto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Det vedtok et stort flertall i Moss bystyre tirsdag kveld. Bare Rødt og SV stemte imot. Forbudet ble tatt med som en del av den helhetlige integreringsplanen der målet er at Moss skal bli en foregangskommune på integrering, skriver Moss Avis.

De borgerlige partiene i kommunestyret forklarte at hensikten med forslaget er at brukerne skal kunne se ansiktet på den kommuneansatte som utfører tjenester for dem, for eksempel på sykehjemmet, på skolen eller på rådhuset.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.