Ordførerne tar Tajiks utfordring

Politikk. Ap-nestleder Hadia Tajik utfordret tre navngitte ordførere i sin landsmøtetale. De vil være med og ta ansvar for å innfri en jobbgaranti til unge.
Nestleder Hadia Tajik har ledet programarbeidet i Arbeiderpartiet og la fram forslaget på landsmøtet i dag. Foto: Sandra Skillingsås, Arbeiderpartiet

En aktivitetsreform for unge utenfor arbeidslivet er én av de viktigste reformene i Arbeiderpartiets programforslag. Den har nestleder Hadia Tajik har ledet arbeidet med, og i dag presenterte hun forslaget for landsmøtet.

– Det har ikke vært så mange unge mennesker utenfor arbeid på over 20 år. Antallet unge uføre øker. Mange av dem har arbeidsevne, lyst og vilje til å jobbe. Noen av dem går på arbeidsavklaringspenger. Og ofte blir de bare gående på det. I måneder og år. Derfor trenger vi en aktivitetsreform, sa Tajik.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.