Fornøyd med utsettelse i erstatningssak

Oppvekst. Kommunestyret i Bjerkreim vil ha mer informasjon fra rådmannen før de tar stilling til spørsmålet om erstatning til fire elever som er blitt utsatt for mobbing.
Til tross for lang saksbehandling i Bjerkreim kommune, er Steinar Solberg – far til ett av mobbeofrene – glad for den siste utsettelsen i saken. Foto: Privat

Steinar Solberg, som er far til én av elevene, sier han hadde ønsket en avklaring nå – i saken som har pågått lang tid; kravene ble sendt høsten 2015.

– Slik saken ble lagt fram for formannskapet, er jeg likevel fornøyd med at det ble utsettelse. Det ville vært meningsløst av politikerne å ta stilling til erstatningsspørsmålet med så lite informasjon som de har fått fra rådmannen, sier han til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.