Rødt hevder toppleder bryter taushetsplikt

Åpenhet. Utdanningsdirektør Astrid Søgnen gjenga deler av et referat om varsel fra elever på høring om ytringsfrihet. – Brudd på taushetsplikten, hevder Rødt.
Byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Thorkildsen (SV), hovedverneombud Einar Osnes i Utdanningsetaten og direktør Astrid Søgnen i Utdanningsetaten på høringen om ytringsfrihet i Oslo-skolen. Foto: Terje Lien

Bakgrunnen for høringen i regi av kultur- og utdanningskomiteen i Oslo, er debatten som startet da lektor Simon Malkenes ved Ulsrud videregående skole fortalte om forholdene i Oslo-skolen i Dagsnytt 18 i mars.

Astrid Søgnen var kalt inn for å holde en innledning og svare på spørsmål om ytringsfrihet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.