Både Høyre og Styrbord stiller liste på Hvaler

Kommunevalget 2019. Etter et dramatisk nominasjonsmøte i Hvaler Høyre i mai, stilte utmeldte medlemmer denne uka med den konkurrerende lista Styrbord. 
Marita Wennevold Hollen ble Hvaler Høyres ordførerkandidat på det mest dramatiske nominasjonsmøtet så langt. Foto: Privat

Nominasjonsprosessene til lokalvalget neste år er i gang. Særlig Høyre er tidlig ute. Generalsekretær John-Ragnar Aarset opplyser at partiet oppfordrer lokallagene til å ha ordførerkandidaten klar før sommeren. Det vil rundt 100 kommunelag trolig ha. 

Hvaler Høyre hadde nominasjonsmøte allerede 2. mai. Det gikk ikke helt som nominasjonskomiteen hadde planlagt. Bjarte Bjønnes, som sitter i kommunestyret, var nominert på topp. Men på møtet kom det benkeforslag på Marita Wennevold Hollen, som vant med 18 mot 12 stemmer.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.