Karmøy fikk frivillighetspris

Politikk. I konkurranse med Stavanger og Porsgrunn, ble det Karmøy som ble Årets frivillighetskommune i 2018.
Kulturminister Trine Skei Grande, direktør Helge Eide i KS, styreleder Heikki Holmås i Frivillighet Norge klapper for ordfører Jarle Nilsen (Ap) og frivillighet koordinator Eva Iris Eyollsdottir fra Karmøy. Foto: Frivillighet Norge/CF Salicath

Karmøy fikk prisen først og fremst på grunn av det brede og omfattende frivillige engasjementet i kommunen, men det har også hjulpet at kommunen arbeider målrettet for å støtte opp om og legge til rette for frivilligheten.

Kulturminister Trine Skei Grande (Venstre) delte ut prisen. Under overrekkelsen roste hun kommunen for godt frivillighetspolitisk arbeid, skriver KS i en pressemelding.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.