Avviste nytt varsel – men vedtok beklagelse

Politikk. Kommunestyret i Grimstad avviste i går Ragnar Holviks tredje varsel om gjengjeldelse etter varsling, men beklaget belastningen han har hatt.
Ordfører Kjetil Glimsdal (KrF) fikk kommunestyret med på å vedta at behandlingen av helsekjøpsaken og varslerens erstatningskrav avsluttes. Arkivfoto: Lisa Rypeng

Rådmann Tone Marie Nybø Solheim hadde skrevet det fem sider lange saksframlegget til kommunestyret, som ble lagt fram uten forslag til vedtak.

Bakgrunnen for saken var en orientering som spesialrådgiver Holvik holdt for kontrollutvalget i begynnelsen av desember, der han fortalte om sine erfaringer som varsler. Holvik betegnet denne orienteringen som sitt tredje varsel i forlengelsen av helsekjøpsaken. Han hevdet der at han fortsatt ikke har et forsvarlig arbeidsmiljø, og anklaget rådmannen for ikke å ha satt inn tiltak for å sikre ham mot gjengjeldelse.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.