Senterpartister fra Finnmark strutter av selvtillit

Politikk. Toppkandidater for Senterparti i Finnmark seiler i medvind og gleder seg til kommunevalget. – Vi kommer til å gjøre et kjempevalg, sier denne selvsikre gjengen fra Finnmark.
Ordførerkandidatene Jon Nikolaisen i Porsanger, Hans Ole Eira i Kautokeino og Jan Martin Rishaug i Alta, kommunestyrerepresentant og lokallagsleder Hugo Salomonsen i Nordkapp og Odd Iver Sara fra samepolitisk råd, og på liste i Alta.

HAMAR

Partileder Trygve Slagsvold Vedum slo an tonen i sin tale til Sp-landsmøtet i Hamar. Han tordnet mot reformer som gir sentralisering, og ga eksempler på at regjeringens politikk kan gjøre livet for enkeltpersoner i distriktet vanskeligere. Han tok fram merkelappene bakstreversk, gammelmodig og populistisk som Høyre bruker om senterpartister, men Vedum mener de står for noe annet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!