Uenige om bruk av PR-byrå

Politikk. Det går hardt for seg i Kvalsund når kommunestyret diskuterer reindrift kontra gruvedrift.   

I siste kommunestyremøte i Kvalsund vedtok kommunestyret en uttalelse der de refser Sametinget for å bruke et PR-byrå i gruvedriftsaken:

- Kvalsund kommunestyre reagerer sterkt på at Sametinget bruker av fellesskapets midler for å stanse næringsutvikling i Kvalsund kommune. Det internasjonale PR-byrået Burson-Marsteller skal nå inn og påvirke politikere, faginstanser og næringslivsaktører for å stoppe å utvikling av lokalsamfunnet vårt.  Kommunestyret ber Sametinget respektere demokratiske prosesser, og revurdere bruken av PR-byrå, lyder uttalelsen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.