Knusende rapport etter 400.000 kr i gave til fotballklubb

Politikk. Odd Ballklubb mottok 400.000 kroner i jubileumsgave fra Skien kommune, og revisjonen har kommet med en tydelig rapport. Kontrollutvalget definerer saken som meget spesiell.
Atle Aastad (H) er leder i kontrollutvalget i Skien. Han betegner pengegavesaken i Skien som «meget spesiell». Foto: Fredrik Nordahl, Varden

– Dette er en veldig spesiell sak, og den viser at det har vært for dårlige rutiner for å få saker til politisk behandling. Denne saken falt mellom to stoler, sier leder Atle Aastad (H) i kontrollutvalget i Skien.

Odd Ballklubb mottok en pengegave fra Skien kommune på 400.000 kroner i forbindelse med klubbens jubileumsfest i fjor. Pengegaven var imidlertid ikke behandlet politisk, og det var vanskelig å få klarhet i hvem som hadde gitt grønt lys til pengegaven.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.