Forslag om å fjerne ordføreren og rådmannen ble stemt ned

Politikk. Både ordføreren og rådmannen i Skien høster kraftig kritikk etter pengegaven til Odds Ballklubb. Tre partier ba ordføreren om å trekke seg, og Frp ønsket også å fjerne rådmannen.
På vegne av Høyre, Frp og FMB ba Emilie Schäffer (H) om at ordfører Hedda Foss Five (Ap) trakk seg som ordfører. Forslaget fikk ikke flertall. Foto: Fredrik Nordahl, Varden

– Bystyret har ikke lenger tillit til Hedda Foss Five (Ap) i utøvelsen av rollen som ordfører. Bystyret ber Foss Five om å vurdere sin stilling og søke fritak som ordfører ut denne valgperiode, uttalte Høyres Emilie Schäffer fra talerstolen i bystyret i Skien torsdag på vegne av Høyre, Frp og FNB.

Torsdag møtte bystyret i Skien for å ta stilling til revisjonsrapporten i forbindelse med kommunens pengegave på 400.000 kroner til Odds Ballklubbs jubileumsfest.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.