Ber Mæland ta over styringen - hun inviterer til dialog

Regionreform. Troms fylkesting ber kommunalministeren ta over styringen etter en lang debatt i fylkestinget. Men hun vil invitere de to fylkeskommunene til Oslo for å snakke sammen.
Troms fylkesting vil ikke sitte i fellesnemnda alene. (Foto: arkiv)

I dag var det ekstraordinært fylkesting i Troms. Hovedsaken var altså deltakelse i fellesnemnda for sammenslåing av Finnmark og Troms. Finnmark har vedtatt at de ikke oppnevner medlemmer til nemnda. Forslaget fra flertallet lød som følger:

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.